You can put alternative content here.

OBVESTILO!

16.6.2015

OBVESTILO UPORABNIKOM KNJIŽNICE JURIJ VEGA DOL PRI LJUBLJANI!

KNJIŽNICA SE BO ZARADI NADZIDAVE, S KATERO BO ŠOLA PRIDOBILA 3 NOVE UČILNICE, ZBORNICO, SANITARIJE…., KNJIŽNICA PA DRAGOCEN DODATNI PROSTOR, UMAKNILA IZ SEDANJEGA PROSTORA.

KNJIŽNICA BO ZAPRTA DO NADALJNEGA, NATO SE BO PRESELILA V NOVE PROSTORE, KI BODO ZAVZEMALI SKRAJNI SEVERNI DEL ŠOLSKE STAVBE.

OBISKOVALCI KNJIŽNICE SHRANITE IZPOSOJENO KNJIŽNIČNO GRADIVO DOMA IN GA NE VRAČAJTE V DRUGE ENOTE MESTNE KNJIŽNICE LJUBLJANA. IZPOSOJENO GRADIVO BOSTE VRNILI V NOVE PROSTORE KNJIŽNICE JURIJ VEGA.

TISTI, KI IMATE GRADIVO IZPOSOJENO DO KONCA JULIJA, ZAČETKA AVGUSTA PRAV TAKO OBDRŽITE GRADIVO DOMA IN NAJ VAS NE SKRBIJO ZAMUDNINE. V ČASU ZAPRTJA KNJIŽNICE NE BOSTE PREJEMALI OPOMINOV.

V OBDOBJU, KO BO KNJIŽNICA ZAPRTA, LAHKO OBIŠČETE VSE ENOTE MESTNE KNJIŽNICE LJUBLJANA.

S STRANI MESTNE KNJIŽNICE IMAMO ZAGOTOVLJEN VSAKOTEDENSKI OBISK POTUJOČE KNJIŽNICE V PONEDELJKIH, V VIDMU PRED ŠOLO, V DOLSKEM, SENOŽETIH IN PODGORICI. KNJIGE SI LAHKO IZPOSOJATE V POTUJOČI KNJIŽNICI.

PONEDELJEK

Videm (pred šolo na parkirišču) 12.30-14.15

Dolsko 14.30-16.10

Senožeti 16.30-17.45

Podgorica 18.15-19.00

KNJIŽNIČARKI SE ŽE VESELIVA PONOVNEGA SNIDENJA Z VAMI - OBISKOVALCI V NOVI KNJIŽNICI IN SE VAM V IMENU VODSTVA ŠOLE ZAHVALJUJEVA ZA RAZUMEVANJE!

POLETAVCI - POLETNI BRALCI

9.6.2015

Poletavci – poletni bralci

Če si star(-a) med sedem in dvanajst let, zelo rad(-a) bereš ali pa malo manj, si pravi(-a) za med Poletavce! V času letošnjih poletnih počitnic se lahko pridružiš skupini Poletavcev – poletnih bralcev tako, da 30 dni (ni nujno, da si sledijo) vsak dan pol ure bereš. Bereš lahko karkoli: knjige, stripe, časopisne članke, revije, recepte ...

Natisni si zgibanko (POLETAVCI FANTJE, POLETAVCI DEKLETA) ali še bolje, poišči jo v knjižnici (Knjižnica Jurij Vega, Dol pri Ljubljani), izpolni seznam bralnih dni in vpiši svoje podatke.

Seznam oddaj do 10. septembra 2015 v ŠOLSKO KNJIŽNICO JANKA MODRA , DOL PRI LJUBLJANI ali v drugih enotah MKL ali ga pošlji na naslov:

(Videm 17 , 1262 Dol pri Ljubljani)

Izpolnjen seznam in svoje podatke lahko pošlješ tudi na e-naslov: (poletavci@mklj.si)

Konec septembra boš povabljen(-a) na zaključno prireditev, kjer boš dobil(-a) priznanje in majico Poletavci – poletni bralci in sodelovala(-a) pri žrebanju številnih nagrad, glavna med njimi bo rolka.

Kar pa je najvažnejše, pridobil(-a) boš super navado: branje in ugotovil(-a), da pol ure branja na dan res prežene dolgčas stran!

Pravila sodelovanja v nagradnem žrebanju (povezava na pdf pravil).

Projekt je prejel priznanje Slovenske sekcije IBBY 2014 za izjemne dosežke na področju promocije mladinske književnosti in branja.

Mestna knjižnica Ljubljana je nosilka projekta, sodelujejo tudi: Cankarjeva knjižnica Vrhnika, Knjižnica A. T. Linharta Radovljica, Knjižnica Jurij Vega Dol pri Ljubljani, Knjižnica Litija, Knjižnica Logatec, Knjižnica Medvode in Knjižnica Miklova hiša Ribnica.

Projekt so podprli: Hervis d. o. o., Grafika 3000 d. o. o., Knjigarna Konzorcij, Chupa Chups, PEZ in UnicreditBank.

V sodelovanju s Televizijo Slovenija.

Urnik:

Pon:  12.00 – 18.00
Tor:   12.00 – 18.00
Sre:     7.30 – 14.30
Čet:  12.00 – 16.30
Pet:    7.30 – 14.30